Atgādināsim par ūdens skaitītāja verifikācijas termiņu

Turpmāk iedzīvotāji, kuru īpašuma apsaimniekotājs ir SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” (KKP), saņems atgādinājums īsziņu un e-pastu par ūdens skaitītāja verifikācijas termiņu.

Šie paziņojums tiks izsūtīti mēnesi pirms skaitītāja verifikācijas termiņa beigām, un tos nomainīt iedzīvotājiem būs iespējams vēl divus mēnešus pēc termiņa beigām.

Aicinām iedzīvotājus savlaicīgi pieteikt ūdens skaitītāju maiņu, sazinoties ar KKP pa tālruni 63321963 vai e-pastā kkp@kuldiga.lv. Speciālists rindas kārtībā ar jums sazināsies un vienosies par ērtāku tikšanās laiku. Ūdens skaitītājs pēc pieteikšanas tiks nomainīts aptuveni mēneša laikā.

Ūdens patēriņa skaitītāju uzstādīšana vai nomaiņa dzīvokļa īpašumā ir maksas pakalpojums.

Pārvaldnieks vai cita persona, kura ir uzstādījusi vai nomainījusi ūdens patēriņa skaitītāju, noplombē skaitītāja pievienošanas vietu. Ja ūdens patēriņa skaitītāju uzstādījusi vai nomainījusi cita persona, skaitītāja pievienošanas vietu noplombē pārvaldnieka klātbūtnē.

Par ūdens skaitītāju derīguma termiņu ikviens klients var pārliecināties, saņemot kārtējo rēķinu, kurā šī informācija ir norādīta.

Atgādinām, ka ūdens patēriņa skaitītāju verifikācija jāveic ir vienu reizi četros gados, atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.