Autovadītāju ievērībai – izvietotas jaunas ceļazīmes!

Posmā no Skuju un Ventspils ielas līdz rotācijas aplim uzstādīts ātruma ierobežojuma zīme 30 km/h. Līdz šim atļautais braukšanas ātrums bija 50 km/h, kas, ņemot vērā lielo satiksmes intensitāti, radīja bīstamas situācijas privātmāju iedzīvotājiem un citiem satiksmes dalībniekiem. Šādu lēmumu pieņēmusi Kuldīgas novada domes Transporta komisija, atsaucoties uz Ventspils ielas iedzīvotāju iesniegumu. Šobrīd atļautais braukšanas ātrums 30 km/h ir visas Ventspils ielas garumā, sākot no Ventspils – Lapegļu ielas rotācijas apļa līdz Kaļķu ielas aplim.

Ceļa iebrauktuvē uz Kuldīgas Centra vidusskolu izvietots ātruma ierobežojošs valnis, jeb tautā sauktais “guļošais policists”. Šāds lēmums pieņemts, jo satiksmes intensitāte kopš stadiona atjaunošanas ir palielinājusies, radot bīstamas situācijas stadiona apmeklētājiem un bērniem. Teritorija pie skolas un stadiona atrodas arī 30 km/h zonā.

Virzienā no Rumbas ielas uz Dīķu ielu izvietota papildzīme “Izņemot specializētos tūrisma transportlīdzekļus” pie jau esošās ceļazīmes “Iebraukt aizliegts”.

Savukārt pie Kuldīgas novada domes aizlieguma iebraukt izvietota papildzīme “Izņemot ar Kuldīgas pašvaldības policijas izsniegtām atļaujām”.

IMG 20240205 WA7IMG 20240205 WA4IMG 20240205 WA1IMG 20240202 WA4