Cienīsim viens otru un atkritumus izmetīsim atbilstoši

Pie Virkas ielas 25 jaunizveidotā atkritumu laukuma ļaunprātīgi izmesti lielgabarīta un cita veida būvniecības atkritumi. Šādus atkritumus aizliegts izmest sadzīves atkritumu konteinerā vai novietot blakus. To savākšana radīs papildus atkritumu apsaimniekošanas izmaksas Virkas ielas 21, 25, 29 un 31 mājas iedzīvotājiem.

Ja kāds redzējis automašīnas numuru vai personu, kura negodprātīgi izmetusi attēlā redzamos atkritumus, aicinām ziņot Kuldīgas pašvaldības policijai pa tālruni 28881288.

Nu jau vairākkārt novērota sadzīves atkritumu izmešana tekstila šķirošanas konteineros. Šie konteineri paredzēti TIKAI tekstila izstrādājumiem, kurus iespējams otrreiz izmantot. Diemžēl šāda cilvēku rīcība sabojā tekstila konteinerā jau ievietotos tekstila izstrādājumus un to izmantošana atkārtoti vairs nav iespējama.

Tekstila kont2

Aicinām iedzīvotājus būt atbildīgiem un cienīt vienam otru!

Tekstila konteinerā drīkst ievietot nesaplēstas, tīras, sausas drēbes, apavu pāri, somas, jostas, mājas tekstilu, kā piemēram, segas, palagus, galdautus, aizkarus u.c. Tekstila šķirošanai paredzētajā konteinerā ir aizliegts ievietot mitru, pelējošu, netīru, ar sadzīves ķīmiju vai motoreļļām notraipītu, saplēstu apģērbu vai apģērba atgriezumus. Kopā ar tekstilu nav šķirojami cita materiāla izstrādājumi, piemēram, plastmasas slēpju zābaki, kā arī mīkstās rotaļlietas.