Dzīvojamo namu apsaimniekotāji turpina nostiprināt zināšanas

Mūsu īpašumu apsaimniekošanas komanda - dzīvojamo namu apsaimniekotāji turpina nostiprināt zināšanas un piedalās Latvijas lielākajā konferencē ''Mājoklis 2023''.

Ar prieku vēlamies paziņot, ka dzīvojamo namu apsaimniekotāji ir papildinājuši savu profesionālo kvalifikāciju! Ar vēlmi pilnveidoties savā profesionālajā karjerā, visi četri dzīvojamo namu apsaimniekotāji bijuši apņēmības pilni papildināt līdzšinējās zināšanas, iegūstot profesionālo kvalifikāciju - namu pārzinis. Esam pārliecināti, ka ieguldījums darbinieku izaugsmē ir būtisks, lai mūsu klientiem nodrošinātu un piedāvātu labākos risinājumus un pakalpojumus. 

Dzīvojamo namu apsaimniekotāji apņēmības pilni būt zinošiem, mēneša sākumā devās uz Latvijas lielāko konferenci ''Mājoklis 2023'', kurā tika apspriestas tādas tēmas, kā ilgtspējīga mājokļa politikā un ēku energoefektivitāte. Konference “Mājoklis 2023” pulcēja vairāk nekā 1000 apmeklētājus  – namu pārvaldīšanas jomas profesionāļus, pašvaldību un valsts iestāžu pārstāvjus vai administrāciju. Konferences viesi: Eiropas Sabiedrisko, kooperatīvo un mājokļu federācijas HOUSING EUROPE dalībniece Igaunijas dzīvokļu īpašnieku biedrību savienība EKYL, ministriju, nozaru asociāciju pārstāvji, Valsts kontrole, Rīgas enerģētikas aģentūra, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, Altum, Rīgas dome, pašvaldības, viedokļu līderi u.c. Konferences mērķis bija veicināt atklātu diskusiju un kvalitatīvu informācijas apmaiņu par šī brīža aktualitātēm namu apsaimniekošanā un pārvaldīšanā, kā arī par tās ietekmi uz Latvijas iedzīvotāju dzīves kvalitāti! 

"Esam profesionāļi un ļoti labprāt sadarbojamies ar dzīvokļu īpašniekiem ēku apsaimniekošanā!" saka īpašumu apsaimniekošanas komanda.