Arī šogad ļausimies tirdziņa kņadai!

Lai svētkus baudītu pilnu krūti, mierīgi izstaigājot pilsētu un nedrūzmējoties Liepājas ielā kā citus gadus, šajos svētkos tirdziņi norisināsies daudz mierīgākā, zaļākā zonā - 1905. gada parkā un Semināra parkā. Tas gan tirgošanos, gan uzturēšanos radīs patīkamāku ne tikai tirgotājiem, bet arī apmeklētājiem.

Svētku tirgus šogad norisināsies trīs dienas – no 21. līdz 23. jūlijam.
•             21.07.2023 – no 12.00 līdz 19.00,
•             22.07.2023 – no 10.00 līdz 21.00,
•             23.07.2023 – no 10.00 līdz 18.00.

Svētku laikā Liepājas ielā divos punktos atradīsies papildus ēdināšanas uzņēmumi.

Šajā gadā dalībai Vasaras vitrāžas tirdziņā pieteicās 151 tirgotājs un 18 no tiem ir vietējie Kuldīgas novada mājražotāji, amatnieki, savukārt pārējie no citām Latvijas pilsētām, kā arī no Lietuvas. Dace Grehova, SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” ielu tirdzniecības organizatore pastāstīja: “Kaimiņzemes amatnieki ļoti iecienījuši mūsu pilsētas svētkus un katru gadu labprāt tajos arī piedalās. Starp tirgotājiem ir arī sava veida patrioti, kuri pie mums tirgoties brauc vienmēr un nepalaiž garām nevienu tirdziņu.”

Tirgū būs iespējams iepriecināt sevi ar saldumiem un dažādiem našķiem, maizi un konditorejas izstrādājumiem, gaļu un zivīm, cietiem, mīkstiem un dažādās garšvielās izstādinātiem sieriem. Šajā gadā parādījušies arī vegānu un veģetāriešu produkcijas tirgotāji. Tirdziņu plaši pārstāvēs arī tirgotāji ar amatniecības precēm, koka, lina, rotu un citiem izstrādājumiem. 

“Novērots, ka tirgotāji ļoti rūpējas un uzklausa savu pircēju vēlmes un iegribas, un pieprasītākos pircēju produktus visu laiku uzlabo, veido kaut ko jaunu, iepako citādāk un interesantāk, lai pircējam vienmēr būtu prieks atgriezties,” papildina D. Grehova.