Ziemas dienests

Kuldīgas komunālo pakalpojumu Ziemas dienests jau no plkst. 04.00 veic aktīvu ielu tīrīšanu no sniega un apstrādi ar pretslīdes materiālu! 

Mūsu komanda darbojas pēc sagatavota ziemas dienesta maršruta plāna, lai pēc iespējas efektīvāk un operatīvāk nodrošinātu drošus braukšanas apstākļus. Kuldīgas teritoriālie ceļi tiek sadalīti A, B un CD klasēs, kurus prioritārā kārtībā arī apsekojam. Mūsu pamata prioritāte ir nodrošināt pēc iespējas augstāko kvalitāti, lai ikviens uz ceļa jutos droši.

Saskaņā ar meteoroloģiskajiem datiem, šodien un rīt no dienvidaustrumiem pār Latviju virzīsies plaša nokrišņu zona, visai valsts teritorijai nesot stipru sniegu un puteni. Puteņa laikā redzamība pasliktināsies līdz 100-500 metriem. Snigšanas un putināšanas rezultātā uz ceļiem atsevišķos posmos veidosies sniega sanesumi, kā arī atsevišķi ceļu posmi var būt slideni.

Aicinām iedzīvotājus būt īpaši uzmanīgiem un saprotošiem, jo pilsētas teritorija no sniega tiek tīrīta prioritāri. Snigšanas laikā uz ceļiem tiks atkārtoti tīrīts sniegs un kaisīts pretslīdes materiāls.

Informējam, ka Kuldīgas komunālo pakalpojumu ziemas dienesta dežuranti strādā katru dienu no plkst. 04.00 līdz 20.00. Nepieciešamības gadījumā lūdzam sazināties ar ziemas dienestu pa tālruni – 2 6345299.