Aicina iepazīties ar apsaimniekošanas darbu tāmēm nākamajam gadam

Tā kā epidemioloģiskās situācijas dēļ klātienē nav iespējams tikties, tad tāmes pieprasījumu sūtiet uz e-pastu: kkp@kuldiga.lv.

“Dzīvojamo māju uzturēšanas un apsaimniekošanas darbu tāmes 2022. gadam sastādītas tā, lai nākotnē būtu iespējams veidot apsaimniekošanas maksas līdzekļu uzkrājumu mājām nepieciešamo darbu veikšanai un ikdienas uzturēšanai. Lai nerastos dažādi pārsteigumi, aicinām savlaicīgi un detalizēti iepazīties ar savas mājas pārvaldīšanas tāmi, kuru, izvērtējot māju stāvokli, izstrādājuši speciālisti, apkopojot dzīvojamajai mājai nepieciešamos remonta darbus,” pauž SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” Īpašumu apsaimniekošanas daļas vadītāja Ita Bērziņa.

Atgādinām, ka, pamatojoties uz Kuldīgas novada pašvaldības pilnvarojuma līgumu, SIA Kuldīgas komunālie pakalpojumi” ir pienākums apsaimniekot tās ēkas, kuras Kuldīgas novada pašvaldība deleģējusi apsaimniekot "Kuldīgas komunālajiem pakalpojumiem". Taču, ja jūs kā dzīvokļu īpašnieks vēlaties:

- palielināt dzīvokļu īpašnieku kontroli pār dzīvojamās mājas pārvaldīšanas procesu,
- uzlabot dzīvojamās mājas apsaimniekošanu un optimizēt pārvaldīšanas izdevumu apmēru,
- lemt par dzīvojamās mājas remontdarbiem nepieciešamo uzkrājumu veidošanu un izlietošanu,

iesakām pašiem (dzīvokļu īpašniekiem)  pārņemt savas mājas pārvaldīšanas tiesības un noslēgt pilnvarojuma līgumu ar SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” vai citu pakalpojuma sniedzēju.

Neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar namu apsaimniekotājiem:
vecpilsēta (Kristaps Bērziņš, t.: 28669371),
Kuldīga (Arnis Štāls, t.: 26462963),
pagasti (Zane Pirtniece, t.: 26622960).

 

Attēlam ir ilustratīva nozīme