Paplašināts un uzlabots portāls www.manskkp.lv

www.manskkp.lv

Līdz šim mūsu klienti “MansKKP” izmantoja tikai ūdens skaitītāju rādījumu iesniegšanai. Turpmāk klientiem, piereģistrējoties “MansKKP” portālā, ir iespēja saņemt daudz plašāku informāciju par klienta izmantotajiem pakalpojumiem.

Klienti, reģistrējoties “ManKKP” portālā, tagad var ne tikai nodot ūdens skaitītāju rādījumus, bet arī apskatīt par pakalpojumiem izrakstītos rēķinus, apskatīt rēķinu apmaksas statusu un noslēgtos līgumus. Klienti, kuri nodod ūdens skaitītāja rādījumus, arī turpmāk varēs sekot līdzi iesniegto ūdens patēriņa rādījuma vēsturiskajiem apjomiem.

Lai “MansKKP” automātiski pieslēgtu iespēju apskatīt klienta informāciju, reģistrācijas laikā ir jāizmanto tā e-pasta adrese, kas ir norādīta klienta rēķinā. Tādā veidā sistēma identificē konkrēto klientu un automātiski piesaista klientam atbilstošos rēķinus, līgumus un citu informāciju.

Arī turpmāk MansKKP sistēmas funkcionalitāti ir plānots papildināt ar dažādiem uzlabojumiem, lai sniegtu klientiem vairāk informācijas un dotu iespēju ērtāk pieslēgt, atslēgt vai pieteikt dažādus pakalpojumus.

Līdz šim “MansKKP” portālā ūdens skaitītāja rādījumus varēja nodot bez reģistrēšanās portālā. Arī turpmāk tiem klientiem, kas nevēlēsies reģistrēties “MansKKP” portālā, būs tāda iespēja iesniegt ūdens skaitītāja rādījumus, izmantojot rēķinā norādīto e-pasta adresi un līguma identifikatoru.

Jautājumu gadījumā rakstiet uz e-pastu: info@kkp.lv  vai zvaniet pa t.: 63321963.