Atjauno māju jumtus un logus, izbūvē – pandusu un iebrauktuvi

Nomainīts jumta segums piecu dzīvokļu ēkai Robežu ielā 11, Kuldīgā. Ēkai bija ļoti nolietots betona dakstiņu jumts, kura vietā uzklāts jauns bezazbesta šīfera jumts. Darbi veikti par ēkas uzkrājumā esošiem finanšu līdzekļiem.

Ir noslēgts līgums un tuvākajās dienās sāksies jumta seguma maiņa ēkai Jelgavas ielā 38, Kuldīgā. Savu laiku nokalpojuša azbesta šīfera jumta segums tiks nomainīts ar bezazbesta šīfera jumtu. Arī šīs ēkas iedzīvotāji sakrājuši naudu, lai varētu veikt jumta remontu.

Divām pašvaldības deleģētajām mājām – Planīcas 6 un Piltenes 14, Kuldīgā - nomainīti koplietošanas telpu logi, kuri bija fiziski novecojuši un vairs nepildīja savas funkcijas. Ministru kabineta noteikumi nosaka, ka vidējais logu kalpošanas laiks ir 25 gadi. Šo ēku logi bija vecāki. Tādēļ apsaimniekotājs rosināja tos nomainīt, lai uzlabotu ēkas energoefektivitāti, kā arī būtu iespējamas telpu vēdināšanas funkcijas. Planīcas ielā 6 ielikti seši jauni, lieli logi, tai skaitā stiklota jumta lūka, lai nodrošinātu piekļuvi jumtam. Piltenes ielā 14 ielikti kopā deviņi jauni logi – katrā kāpņu telpā pa trim. Šie darbi veikti par māju uzkrājumā esošiem līdzekļiem.

Sakārtots ielas fasādes apmetums daudzdzīvokļu ēkai Ventspils ielā 39, Kuldīgā. Vēl atlicis sakārtot abus ēkas galus un tad varēs atjaunot ēkas krāsojumu.

Planīcas ielā 8, Kuldīgā, izbūvēts panduss, kas ekspluatācija tika nodots šā gada 15. jūlijā.

Alunānu ielā 4, Kuldīgā, izbūvēta iebrauktuve, kas ekspluatācijā tika nodota šā gada 13. jūlijā.

Nomainītas sabrukušās ieejas durvis Skrundas ielā 29, Kuldīgā.

Kosmētiskais remonts veikts diviem pašvaldības dzīvokļiem – “Atvaros” Padurē un “Sakaros” Kabilē.

Fotogalerijā neliels ieskats no šovasar paveiktajiem darbiem.