Ūdens skaitītāju rādījumi jānodod portālā www.manskkp.lv

Rūpējoties par klientu ērtībām, SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” ir paplašinājusi funkcionalitāti “MansKKP” pašapkalpošanās portālam www.manskkp.lv.

Tajā ir ērti iesniegt ūdens skaitītāju rādījumus, kā arī, piereģistrējoties “MansKKP” portālā, ir iespēja saņemt visu informāciju par klienta izmantotajiem pakalpojumiem.

Klienti, reģistrējoties “ManKKP” portālā, var ne tikai nodot ūdens skaitītāju rādījumus, bet arī apskatīt par pakalpojumiem izrakstītos rēķinus, rēķinu apmaksas statusu un noslēgtos līgumus.

Lai “MansKKP” automātiski pieslēgtu iespēju apskatīt klienta informāciju, reģistrācijas laikā ir jāizmanto tā e-pasta adrese, kas ir norādīta klienta rēķinā. Tādā veidā sistēma identificē konkrēto klientu un automātiski piesaista klientam atbilstošos rēķinus, līgumus un citu informāciju.

Jāpiebilst, ka “MansKKP” portālā ūdens skaitītāja rādījumus var nodot arī bez reģistrēšanās portālā. Ūdens skaitītāja rādījumus www.manskkp.lv var nodot, izmantojot rēķinā norādīto e-pasta adresi un līguma identifikatoru.

Jautājumu gadījumā rakstiet uz e-pastu: info@kkp.lv  vai zvaniet pa t.: 63321963.