Aicinām uz Dāvanu tirdziņu 1. decembrī!

SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” rīkotajā Dāvanu tirdziņā Liepājas ielā tirgosies ap 100 tirgotāju.

Preču sortiments būs tiešām ļoti, ļoti plašs. Visdažādākajām gaumēm un vecumiem būs iespējams iegādāties filcētas jakas, cepures, cimdus, rokām šūtus filca aksesuārus – matu sprādzes, piespraudes, makus, somas, piekariņus, bērnu sejas maskas, pašadītus džemperus, jakas, kostīmus, šalles, cepures, gultas veļu, pirts cepures, kašmira šalles, T-kreklus un cepures no kvalitatīvas kokvilnas ar atstarojošām latviešu spēka zīmēm, zeķes un beretes no kazas un aitas vilnas, kā arī suņu vilnas, lina galdautus un dvieļus, rūķu cepures.

Dāvanu tirgus apmeklētājus iepriecinās gaumīgas un skaistas rotaslietas. Būs no balta un melna Latvijas māla darinātas rotas, kas izceļas ar vieglumu un skaistajiem savvaļas ziediem, dizaina piespraudes no spoguļplastikāta, dzintara rotaslietas, dabīgo upes un jūras pērļu rotas – krelles, aproces, auskari, kuloni, gredzeni, kā arī ādas rotaslietas ar dzintaru un pusdārgakmeņiem.

Savukārt garšas kārpiņām baudījums būs pašceptas piparkūkas ar tautiskiem rakstiem un mežģīņrakstiem, sviesta mīklas cepumi, plātsmaizes, kēksiņi, burkānrauši, maize, sklandrauši, mājās ražotas mērces, austrumu saldumi, halva, kaņepju pārtikas produkti, konfektes, šokolādes, marcipāns, zefīrs, medus, Latvijas ogu sīrupi, svaigpiena mājas sieri, kūpināti sieri, gaļas kūpinājumi, mājās gatavotas zivis, kūpinātas un mazsālītas zivis, zāļu tējas, vīni un mājas kandža, barankas, piparkūku mīkla, grauzdētas mandeles, cukurgailīši, āboli karamelē, bērzu sīrups, kafija, alus, priežu čiekuru sīrups veselībai un daudz kas cits.

Padomāts arī par ļoti praktiskām lietām – dažādiem virtuves priekšmetiem (katliem, pannām, koka karotēm, lāpstiņām, traukiem).

Un, kur nu bez svecēm, kas tumšajos ziemas vakaros un svētkos tiek degtas teju katrās mājās! Mājražotāji piedāvās iegādāties sveces, aromātiskās sveces, vaska sveces, apsveikuma kartiņas, eglīšu rotājumus no koka, LED gaismiņas, bērnu rotaļlietas no koka, mūzikas ieraksti, koka un 3D printētus aksesuārus, keramikas podus, koka atslēgu piekariņus, magnētiņus un citas jaukas lietas, kas noderēs ne tikai pašam, bet arī iepriecinošām svētku dāvanām.

Jāpiebilst, ka šajā dienā paralēli tirdziņam norisināsies arī dažādi pasākumi. Pulksten 17.00 ikviens gaidīts uz Kuldīgas galvenās egles iedegšanu Rātslaukumā.

Plašāk par pasākumiem – pievienotajā programmā.