Rūpniecības tirgu pārcels uz Pārtikas tirgus teritoriju Aizputes ielā 2A

Rūpniecības preču tirgus esošajā vietā – Piltenes ielā 25 – darbosies vēl līdz 2019. gada 31. augustam, pēc tam darbību turpinās Aizputes ielā 2A – Pārtikas preču tirgus teritorijā.

Rūpniecības preču tirgotājiem, pārceļoties uz Pārtikas preču tirgus teritoriju, tiks nodrošināti daudz labāki tirdzniecības apstākļi. Arī pircējiem būs ērtāk, jo gan Rūpniecības preču tirgus, gan Pārtikas preču tirgus atradīsies vienuviet. Tas nozīmē, ka pieaugs apmeklētāju skaits.

Apvienojot tirgus, būs vairāki ieguvumi – samazināsies izmaksas par apdrošināšanu, apsardzi, elektrību, ēkas uzturēšanu, piegulošā stāvlaukuma kopšanu un uzturēšanu.

Jāatzīmē, ka esošais Rūpniecības preču tirgus ir izvietots angāra tipa būvē, kas savu laiku jau nokalpojusi un šobrīd degradē gan vidi, gan Rūpniecības preču tirgu. Tā uzturēšanai katru mēnesi tiek izlietoti līdzekļi, kas ievērojami pārsniedz ieņēmumus no tirdzniecības vietu nomas. Nepieciešams ir ēkas remonts, elektroinstalācijas maiņa un teritorijas labiekārtošana.

Tirgus pārvaldītājs ir izvērtējis, ka ekonomiski pamatota un lietderīga ir viena tirgus uzturēšana, tādēļ paredzēts pilnveidot un attīstīt darbību tirgū Aizputes ielā 2A.

Ikvienu rūpniecības preču tirgotāju, kuram ir interese tirgoties jaunajās moduļa tipa mājās tirgū Aizputes ielā 2A, aicinām rakstīt iesniegumu SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi”.

Vizualizācijās: “Jaunās moduļu tipa mājas, kuras plānots iegādāties un izvietot Pārtikas preču tirgus teritorijā, Aizputes ielā 2A, Kuldīgā, rūpniecības preču tirgotāju vajadzībām”.

ANITA ZVINGULE