Kuldīgas Pārtikas preču tirgum dzimšanas diena - 14. septembrī

Pasākuma dienā no 7.00 līdz 14.00 tirgū notiks dažādas aktivitātes. Par mūziku gādās grupa “Ēna”, radošo darbnīcu piedāvās keramiķe Madara Atiķe no keramikas darbnīcas “Saules ceplis” Padures pagastā, bet atraktīvu gaisotni nodrošinās “Kurzemes Radio” ētera personība Dace Blathena.

Tirgotāji būs sarūpējuši rudens velšu izstādi. Kā jau kārtīgā rudens ražas tirgū rudens veltes būs pieejamas un iegādājamas visplašākajā klāstā.

Aicinām Kuldīgas tirgus jubilejā piedalīties gan vietējos tirgotājus, gan tirgotājus no kaimiņpilsētām, gādājot, lai pircējiem būtu pieejams plašs un daudzveidīgs piedāvājums.

Dzimšanas dienas ballītes tirdziņā būs pieejami koku un krūmu stādi, puķu stādi, dārzeņi, medus, maize, zivis, olas, pinumi, koka izstrādājumi un daudz kas cits.

Tirgotājus aicinām pieteikties e-pastā: dace.grehova@kuldiga.lv, norādot vārdu, uzvārdu, kontakttālruni un produkcijas veidu. Pēc visu pieteikumu saņemšanas 3. septembrī ar tirgotājiem individuāli sazināsies SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” Tirgus apsaimniekošanas sektora vadītāja Dace Grehova.

Uz tikšanos Kuldīgas Pārtikas preču tirgus dzimšanas dienas ballītē!