Aicinām uz "Rudens stādu tirgu" Kuldīgā 6. oktobrī

“Rudens stādu tirgū” ap 20 stādu tirgotāju no visas Latvijas – Siguldas, Pūres, Dobeles, Vaiņodes, Neretas, Jelgavas, Liepājas, Grobiņas, Tukuma, Ikšķiles, Mālpils, Kokneses, Rīgas un Ragaciema – piedāvās iegādāties augļu kokus un krūmus, skujeņus, puķes un to sīpolus, gumus un sakneņus. Būs stādaudzētavu jaunumi, kā arī reti un īpaši stādi. Interesenti varēs iegādāties arī biohumusu.

Tirdziņā piedalīsies šādi stādu audzētāji: SIA “Freide”, SIA “Favorīts EI”, SIA “Balsa”, z/s “Liepas”, SIA “Ķikši”, “Vīksnas”, SIA “Stroderis”, SIA “VIP Dārzs”, z/s “Kalnanoras”, a/s “Pūres dārzkopības izmēģinājumu stacija”, SIA “Vermivilla”, “Collection garden “Madaras””, Jānis Kazāks, Edīte Ščerbaka, Arnis Bunka, Jānis Laizāns, Dzintra Jurevica un citi.

Sestdien Kuldīgā valdīs īstens tirdzniecības gars, jo darbosies ne tikai “Rudens stādu tirgus, bet arī tradicionālais Pārtikas preču tirgus Aizputes ielā 2A un Hercoga Jēkaba gadatirgus, kas no 12.00 līdz 17.00 norisināsies Kalna ielā, Kalna ielas 19 pagalmā, Skolas ielā, Pils ielā, Baznīcas ielā un Liepājas ielā.

No rīta aicinām apmeklēt “Rudens stādu tirgu” un Kuldīgas pārtikas preču tirgu, bet pusdienas laikā doties uz Hercoga Jēkaba gadatirgu!

SIA Kuldīgas komunālie pakalpojumi” organizētie gadatirgi un tematiskie tirgi dažādos pilsētas svētkos un pasākumos, vienkopus pulcējot gan tirgotājus, gan arī pircējus no visas Latvijas un ārvalstīm, kļuvuši jau par tradīciju un svarīgu notikumu daudzu vietējo iedzīvotāju un pilsētas viesu dzīvē.

ANITA ZVINGULE