Pirmais stādu tirgus Kuldīgā - 6. oktobrī

Aicinām visus tirgoties gribētājus pieteikties stādu tirgum Kuldīgā. Pieteikties var tikai elektroniski, aizpildot anketu šeit: (elektroniskā anketa)

Rudens stādu tirdziņā piedāvāsim iepazīties ar jaunumiem no stādaudzētavām, varēsiet bagātināt savu kolekciju ne tikai ar tradicionāliem dekoratīvo un pārtikas augu stādiem, bet atrast arī retus, grūti pavairojumus un eksotiskus augus. Tāpat apmeklētājiem būs lieliska iespēja iegādāties ko saimniecībā noderīgu no Latvijas amatnieku piedāvājuma, kā arī panašķoties ar mājražotāju piedāvātajiem labumiem.

Tirdzniecības vietu izcenojumi: tirdzniecība no transportlīdzekļa – 7,25 eiro (cena ar PVN), tirdzniecība no galda (1m) – 2,35 eiro (cena ar PVN).

Jāpiebilst, ka “Rudens stādu tirdziņš” notiks paralēli Hercoga Jēkaba gadatirgum, kas 6. oktobrī norisināsies Kuldīgā, pulcējot daudz apmeklētāju no tuvienes un tālienes. Pieteikšanās Hercoga Jēkaba gadatirgum – līdz 2. septembrim www.kkp.lv.

SIA Kuldīgas komunālie pakalpojumi” organizētie gadatirgi un tematiskie tirgi dažādos pilsētas svētkos, vienkopus pulcējot gan tirgotājus, gan arī pircējus no visas Latvijas un ārvalstīm, kļuvuši jau par tradīciju un svarīgu notikumu daudzu vietējo iedzīvotāju un pilsētas viesu dzīvē. Tirgos un tirdziņos ikvienam ir lieliska iespēja iegādāties ko saimniecībā noderīgu no Latvijas amatnieku piedāvājuma, kā arī panašķoties ar mājražotāju piedāvātajiem labumiem.

Sīkāka informācija pie SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” Tirgus apsaimniekošanas sektora vadītājas Daces Grehovas pa tālruni 26603289 vai e-pastā: dace.grehova@kuldiga.lv.

Foto: Shutterstock