“Kuldīgas komunālie pakalpojumi” piedalās “Bestsafe stipro skrējienā”

Mūsu uzņēmumu pārstāvēja – personāldaļas speciāliste Baiba Pirtniece, biroja administratore Sintija Dzirko, juriskonsults Ritvars Cimermanis un namu apsaimniekotājas Kristīnes Silvestrovas dzīvesbiedrs Andris Silvestrovs.

“Stipro skrējienā” piedalījās ap 2000 dalībnieku. Lielākā daļa dalībnieku šo izaicinājumu pieņēma pirmo reizi, pievarot šķēršļus deviņus kilometrus garajā distancē.

Arī “Kuldīgas komunālo pakalpojumu” komandas pārstāvji šajās sacensībās piedalījās pirmo reizi, bet gandarījums gūts tik liels, ka nolemts sacīkstēs startēt arī nākamgad.

SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” valdes priekšsēdētājs Pēteris Gobzemis: “Dalība “Stipro skrējienā” apliecina “Kuldīgas komunālo pakalpojumu” darbinieku kā vienotas komandas spēku. Mēs esam gatavi izaicinājumiem un protam tos pārvarēt. No smagās šķēršļu trases nenobijāmies, piedalījāmies, veiksmīgi finišējām un esam gatavi startēt arī nākamgad. Prieks un lepnums, ka uzņēmuma komandā ir tādi cilvēki, kas nebaidās grūtību, dodoties uz mērķi.”

“Braukšu nākamgad vēl, lai pierādītu sev, ka varu vēl labāk. Sacensībās visvairāk pārsteidza kolēģis Ritvars, kurš pirms sacensībām īpašu pārliecinātību neizrādīja, bet, tiekot trasē, joza kā traks. Grūtos brīžos gan emocionāli, gan fiziski man palīdzēja Andris. Nākamgad vairāk piedomāsim pie noformējuma, jo, ielecot purvā, visi bijām tik ļoti nosmērējušies ar dubļiem, ka viens otru vairs neatpazinām. Tādēļ arī finišā divdesmit minūtes gaidījām komandas biedrus, kuriem bijām aizskrējuši garām. “Stipro skrējiens” – tas bija superīgi!” saka B.Pirtniece.

S.Dzirko atzīst, ka trasē gūtie sasitumi un zilumi, neaizēno pozitīvās un spēcīgās emocijas. “Tas ir komandas pasākums, kur valda draudzība un saliedētība. Pārāk grūti nebija, finišā vēl aizvien biju enerģijas pilna. Skriešu nākamgad atkal.”

Arī R.Cimermanim patika draudzība un saliedētība, kas virmojusi starp visiem sacensību dalībniekiem. Pats iespaidīgākais šķērslis – purva pievarēšana, kurā esi dubļos līdz kaklam.

Starp komandām 9 kilometrus un turpat 33 šķēršļus vai to kombinācijas visātrāk veica “VP Latgale” RP1 skrējēji, savukārt otrajā vietā ierindojās NBS sauszemes kājnieku brigādes ļaudis. Labāko trijnieku šajā grupā noslēdza Valsts Robežsardzes koledžas studenti.

“Betsafe Stipro skrējiena” organizatori pateicas visiem skrējējiem, kas devās trasē, lai pievarētu Ķeguma mototrases dubļus un izcīnītu vissīvāko cīņu – cīņu ar sevi.

Attēlā: "Gandarīti par paveikto - Andris Silvestrovs, Sintija Dzirko, Baiba Pirtniece, Ritvars Cimermanis".

ANITAS ZVINGULES teksts un foto

KRISTĪNES SILVESTROVAS foto