Tīra dūmvadus un to pakājes

SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” namu apsaimniekotāja vietniece Iveta Keistere informē, ka 14. augustā 10.00 dūmvadu un to pakāju tīrīšana tiks veikta Baznīcas ielā 12, 13.00 – Kalna ielā 1, bet 16.00 – Liepājas ielā 43. 18. augustā 10.00 – Skrundas ielā 15, bet 13.00 – Ventspils ielā 27. 29. augustā 13.00 dūmvadu un to pakāju tīrīšana tiks veikta Raiņa ielā 8. Savukārt 30. augustā 10.00 – 1905. gada ielā 14, 14.00 – Alunāna ielā 7, bet 17.00 – Kalna ielā 13.

Iedzīvotājiem jānodrošina piekļuve bēniņiem un dūmvadu pakājēm! Šajā dienā nedrīkst kurināt apkures ierīces, kā arī jāaizver krāšņu aizvari jeb šīberi un jāpārliecinās, vai apkures ierīču pievienojumu vietas pie dūmeņiem nav bojātas.

Jau informējām, ka nākamos divus gadus SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” apsaimniekojamās mājās Kuldīgas novada teritorijā dūmvadu un ventilācijas kanālu tehnisko apkopi veiks sertificēts skursteņslaucītāja amata meistars Elijs Bite.

Šā gada jūnijā SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” izsludināja iepirkumu “Dūmvadu, tās pakāju un ventilācijas kanālu tīrīšanas darbi dzīvojamās mājās Kuldīgas novadā, kuru pārvaldnieks ir SIA „Kuldīgas komunālie pakalpojumi””.

Iepirkumā piedalījās divi pretendenti – Elijs Bite un līdzšinējais SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” sadarbības partneris Edmunds Zutis. Iepirkumā uzvarēja un līguma slēgšanas tiesības šajā iepirkumā piešķirtas pretendentam – pašnodarbinātai personai E.Bitem.

E.Bitem dūmvadu tīrīšana SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” pārvaldīšanā esošajās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās jāveic patstāvīgi divas reizes gadā – tīra pirms apkures sezonas sākuma, līdz 1. novembrim, kā arī vienu reizi apkures sezonā, no 1. novembra līdz nākamā gada 1. martam.

ANITA ZVINGULE