Tirgotāju pieteikšanās Hercoga Jēkaba gadatirgum

Pieteikties dalībai pasākumā var tikai elektroniski, aizpildot pieteikuma veidlapu www.kkp.lv.

Pieteikumus pieņems līdz 2017. gada 3. septembrim.

Tirdziņā aicināti piedalīties dažādu amatu meistari – latviešu tradicionālās un mūsdienu lietišķās mākslas dekoratīvu un ikdienā lietojamu priekšmetu izgatavotāji, kuri izstrādājumus gatavo pašrocīgi, izmantojot idejas, kas gūtas no latviešu tautas arheoloģiskā un etnogrāfiskā mantojuma (keramika, stikla apstrāde, pinumi, metālkalumi, ādas apstrāde, kokapstrāde, etnogrāfiskas un mūsdienīgas rotas, austi tekstila izstrādājumi, adījumi, tamborējumi, šuvumi, izšuvumi, filcējumi, batikas, individuāli ražoti tekstila izstrādājumu izejmateriāli – lins, vilnas dzija).

Tāpat aicināti piedalīties Latvijas lauku saimniecībās audzētas lauksaimniecības produkcijas, augļu, ogu, dārzeņu pārstrādes produktu (sukādes, sīrupi, ievārījumi u.c.), piena, gaļas, maizes, zivju un to pārstrādes produktu, biškopības produktu un piparkūku individuālie ražotāji, un dabiskās kosmētikas, pirtslietu (ķermeņa kopšanas līdzekļi, pirts piederumi) individuālie ražotāji un grāmatu izdevēji.

Tirdzniecības vietas izmērs 3x3m.

Organizatora noteiktajā zonējumā tirgotājiem tiks piedāvāts elektrības pieslēgums. Dalībniekam pieteikumā jānorāda nepieciešamā jauda, kā arī līdzi jāņem savi elektrības vadu pagarinātāji.

Amatnieku tirgus tiek organizēts Kuldīgas pilsētas kultūrtūrisma pasākuma “Hercoga Jēkaba gadatirgus 2017” ietvaros.

Tirdzniecības organizators ir SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi”.

Sīkāka informācija pa tālruni 26603289 vai e-pastā: dace.grehova@kuldiga.lv.