Lielā talka – 22. aprīlī

Aicinām pieteikt savas talkas vietas mājaslapā WWW.TALKAS.LV līdz 20. aprīlim, norādot atbildīgo personu par talkas organizēšanu, kam būs iespējams saņemt maisus un vienoties ar pašvaldību par savākto atkritumu aizvešanu. Par piegružotajām sakopjamām vietām lūgums ziņot Lielās talkas organizatorei Kuldīgā – Kuldīgas novada pašvaldības vides speciālistei Dacei Jansonei pa tālruni 633321903, 27025423, vai e-pastā: DACE.JANSONE@KULDIGA.LV.

Kuldīgas novada pagastu pārvaldēs var saņemt informāciju par talkas norisi pagastos. Pagastu pārvaldēs iedzīvotāji varēs saņemt arī baltos atkritumu maisus.

Par atkritumu maisu saņemšanu no 18. aprīļa jāinteresējas pie SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” dispečeres Daces Grehovas pa tālruni 63322380, 26674543 vai Dārzniecības ielā 9, Kuldīgā. Šogad dalīs baltus maisus, ko pēc talkas nogādās uz atkritumu poligonu. Par pilnajiem atkritumu maisiem obligāti jāpaziņo, lai zinātu to savākšanas vietas, tos piesakot dispečerei D.Grehovai vai pagastu pārvaldēs.

Lielās talkas atkritumi nav vecās mantas no māju pagrabiem un atkritumu kaudzes privātmāju un daudzdzīvokļu māju teritorijās. Lielā talka ir koplietošanas teritoriju sakopšanas pasākums katrā Latvijas pilsētā, novadā, kurā aicināts piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs.