Ziemassvētku tirdziņa tematiskajā dienā “Rotu lāde” piedalīsies Agnese Zeltiņa

Ceturtdien, 17. decembrī, no 12.00 līdz 19.00, varēsiet iegādāties daždažādas rotaļlietas. Sandra Vanaga tirgos no auduma šūtas lelles un mantiņas (Snēpeles pagasts, Kuldīgas novads), bet SIA “Robijs” (Rīga) un Lita Strade (Kuldīga) būs ar koka rotaļlietām.

Piektdien, 18. decembrī, dienā “Možumam un veselībai”, no 12.00 līdz 19.00, tirgosies IK “Undīne Rubene” (Kuldīga), ZS “Droši vesels” ar fitopreparātiem (Vilces pagasts, Jelgavas novads) un SIA “Dzintaru darbnīca” ar dabīgo kosmētiku no dzintara (Kalnciema pagasts,  Jelgavas novads).

Sestdien, 19. decembrī, “Rotu lādē”, no 12.00 līdz 19.00, visskaistākās Ziemassvētku dāvanas, draugiem, mīļajiem un tuviniekiem varēsiet iegādāties no “Soulstones by Agnese Zeltiņa” (Rīga), kā arī no Kristīnes Dijevas Drosakes, kas piedāvās rotas no misiņa (Tīnuži, Ikšķiles novads) un Janas Joldžu, kas iepriecinās ar dažādām pērļu  rotām (Nīgrandes pagasts, Saldus novads).

Savukārt svētdien, 20. decembrī, no 12.00 līdz 16.00, “Adīts, tapots, knipelēts”. Tirgosies Aiga Aizkalne no Liepājas, SIA “SP Solutions” no Ikšķiles, Zigrīda Vanaga no Kuldīgas un biedrība “Čaupe” no Kuldīgas.

Esiet mīļi aicināti apmeklēt Ziemassvētku tirdziņu!

Tirdziņu organizē SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi”.