Šogad “Lido zivis” tirdziņš īpaši grandiozs

Jau pavisam drīz, 27. aprīlī no 11.00 līdz 16.00 tiekamies pavasara palu šovā “Lido zivis Kuldīgā”, kas kā jau ierasts norisināsies Liepājas, Kalna, Skolas ielā un Kalna ielas 19 pagalmā.

“Šogad dalībai pavasara gadatirgū pieteikušies ievērojami daudz tirgoties gribētāju, un tirdziņš būs tik pat dažāds un raibs, kā ikviens no mums,” stāsta tirgus organizatore Dace Grehova.

Jaunums šī gada tirdziņā – Kalna ielā šogad būs vērienīgs zivju tirgus, savukārt Kalna ielas 19 pagalmā ikviens varēs vērot zivju kūpināšanas meistarklasi un nobaudīt gardo armēņu virtuvi. Neizpaliks arī vīna degustācijas un citi stiprie brūvējumi. Savukārt paši mazākie tiks aicināti apgleznot sejiņas.

Tirdziņā, kā jau ierasts, varēs iegādāties gaļas un zivju produktus, našķus, dažādus maizes un siera izstrādājumus, riekstus, piparkūkas un visādas citādas kūkas un kūciņas.

Amatnieki pārsteigs ar saviem amatu talantiem – keramikas izstrādājumiem un dažādām dizaina mājlietām un virtuves aksesuāriem no keramikas, porcelāna, koka.

Apģērbi gan lieliem, gan maziem – apdrukāti krekliņi, lina izstrādājumi, lietus mēteļi un vilnas adījumi, tamborējumi. Protams, arī ādas somas, maki un jostas.

Rotaslietas plašā klāstā no bronzas, sudraba, akmeņiem, stikla, ādas, keramikas un ne tikai. Noderīgas lietas arī skaistumam – ziepes, krēmi, vannas bumbas un dažādas ziedes no dabas veltēm.

Jūs gaida arī dažādi gardi jaunumi, ar kuriem varēsiet iepazīties, atnākot un baudot tirgus jautrību un kņadu. Tiekamies 27. aprīlī!